Verhuur op grote schaal

Speedseats biedt oplossingen voor bedrijven/evenementen die behoefte hebben aan huurstoelen in grote en kleine hoeveelheden. Met 48+ evenementen in Europa die elk jaar 50-300+ stoelen nodig hebben zonder een enkele ontevreden klant, kunt u op ons rekenen. Bij Speedseats regelen we onze eigen logistiek en doen we er alles aan om ervoor te zorgen dat uw evenement verloopt zoals gepland. In 2020 wil Speedseats minimaal 1000 stoelen te huur hebben om ervoor te zorgen dat iedereen krijgt wat hij of zij nodig heeft.

Heeft u huurstoelen nodig voor uw evenement? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via het formulier onderaan de pagina.

Bedrijfsbureaustoelen

Heeft uw bedrijf dringend behoefte aan hoogwaardige bureaustoelen? Zoek niet verder! Alle beschikbare Speedseats modellen zijn beschikbaar voor leasing. Geïnteresseerd in op maat gemaakte bedrijfsspecifieke stoelen? Wij kunnen u helpen! Speedseats werkt samen met uw bedrijf aan de maatwerk bedrijfsstoel van uw dromen.

Wilt u meer informatie over de leaseplannen of op maat gemaakte stoelen? Dan kunt u contact met ons opnemen via onderstaand contactformulier.